Muziekles

Heb je altijd al piano of gitaar willen kunnen spelen, maar wil je graag onmiddellijk aan de slag, zonder eerst notenleer te volgen? Of wil je jezelf leren begeleiden op piano of gitaar terwijl je zingt?
Wil je je stem graag beter leren gebruiken? Luider, hoger, toonvaster leren zingen?

Bijlessen of ondersteuning bij notenleer zijn er voor wie het reguliere muziekonderwijs te snel gaat, of voor bijvoorbeeld kleuterleidsters of leerkrachten in opleiding.
Voor reeds werkende kleuterleidsters kunnen er workshops gegeven worden rond muziekbeleving bij kinderen. Hierin worden eenvoudige muzikale begeleidingen, ritmes, kinderliedjes en muzikale spelletjes aangeleerd.

Een instrument leren bespelen kan op alle leeftijden. Dat dit enkel weggelegd zou zijn voor kinderen is absoluut niet waar, je bent nooit te oud om te leren! De lessen worden ook steeds aangepast aan het tempo van de leerling, en de tijd die je hebt om te oefenen.

Muziekles in regio Antwerpen

Muziekles voor kinderen

Muziekles voor kinderen kan vanaf 2,5 jaar. Al spelenderwijs leren we liedjes en ritmes aan, bespelen we instrumenten, verzinnen we spelletjes met muziek en dans, creƫren we een eigen lied, en nog veel meer.

Contacteer mij vrijblijvend voor een afspraak en dan zoeken we uit wat voor jou het beste past.